Astronomija
Avtomobili
Bančniątvo
Elektrotehnika
Fotografija
Gradbeniątvo, energija
Gastronomija
Igre na srečo, igre
Internet
Izobraľevanje
Kultura
Kurirska dejavnost
Medicina
Mediji
Moda
Nakit
Nepremičnine
Papir
Posli
Pravo, politika
Prehrana
Računalniątvo
Reklame, oglaąevanje
Sejmi
Strojniątvo
Svetovanje, inľeniring
©port in artikli
Tiskarstvo
Transport
Turizem
Zaloľniątvo
Zavarovalnice

vnos

Vaš vpis v seznam je TUKAJ

TURIZEM & GOSTINSTVO

 • Planinsko društvo Šentjur, Šentjur
  Do you admirer of mountains, beautiful nature and fresh air?. Wanna stay good health? Visit us on Resevna mountain home and on our home page!

 • Taxi Piran, Piran
  Najdete nas v centru Pirana na Tartinijevem trgu in v Centru Portoroža na taxi postaji tik ob Hotelu Palace. Z non-stop servisom smo vam po ugodnih cenah na razpolago za: -klasične taxi prevoze, za katere se lahko odločite v vsakem trenutku. -po potrebi vas odpeljemo do zdravstvenega doma ali do bolnice. -prevozi porok in svatov -transferje do letališč, železniških in avtobusnih postaj -organizacijo transferjev večjih skupin udeležencev seminarjev z letališč do hotelov ali kongresnih centrov -organizacijo vodenih izletov in ekskurzij do največjih turističnih in najlepših naravnih znamenitosti v širši okolici Taxi Bevk Bogdan s.p., Piran is a private transportation company established for over 15 years in the Piran-Portorose area. We have earned the reputation for providing the best taxi service on the Slovenian coast. You can find us in the Tartini square in the center of the town Piran and in the center of Portorož near Hotel Palace. We can offer very reasonable, competitive rates and we are always at your disposal: -Taxi transportation at any time; -Where waiting time and/or return journeys are concerned, we can offer reasonable rates for transportation to hospitals; -Taxis available for weddings and special events; -Conference and seminar transportation provided; -If you need a cab to the airport, railway station, bus station or to the port, you can always phone on 00386 41 623 682; -Tours and day trips to suit everyone. We visit some of the most beautiful tourist places, natural parks, small villages and other sights.

 • Apartmaji Piran, Piran
  Vabljeni na oddih v sončni Piran. Doživite obmorski utrip srednjeveškega mesteca. V samem centru mesta Piran smo prenovili tipično staro piransko hišo v turistične apartmaje. Na voljo sta vam dva apartmaja za dve osebi in en apartma za 4 osebe z čudovito teraso za uživanje nepozabnih sončnih zahodov....

 • Skupina Eminenta d.o.o., Ljubljana
  Podjetje za najem potniških in tovornih kombijev, poslovnih in turističnih prevozov, organozacija izletov za zaključene družbe, najem osebnih vozil z voznikom ali brez, letališki transferji ter prevozi tovora po Sloveniji in tujini.

 • Kam na izlet?, Slovenija
  Kam.si je zanimiva spletna stran, ki opisuje mnogo slabo poznanih predelov Slovenije. Opisano je mnogo izletov, pešpoti, romarskih poti, slovenskih domačij in krajinskih parkov. Posebej obiskano je poglavje o velikih Slovencih. Vsebina je razdeljena na pokrajine: Gorenjska, Primorska, Štajerska, Dolenjska, Notranjska, Koroška in Prekmurje.

 • Taxi, Tours & Transfers Slovenia, Ljubljana
  During your business or tourist stay in Slovenia, we're offering you quick, comfortable and safe transfers with our (6+1) vehicles around Ljubljana, Slovenia, Belgrade, Sarajevo, Banja Luka and Europe. We're also available for airport transfers from and/or to the airports Zagreb (Pleso), Trieste (Ronchi), Venice, Klagenfurt, Vienna, Budapest, MĂĽnchen, Treviso, and others. English speaking drivers. Nudimo vam hitre, udobne in varne prevoze po Ljubljani, Sloveniji in ozemlju bivše Jugoslavije ter po Evropi z enoprostornim vozilom (6+1). Pokličite nas za prevoz na letališče Brnik Ljubljana, Maribor, Pleso Zagreb, Ronki Trst, Celovec, Dunaj, Munchen, Budimpešta, Benetke...

 • ANDREJ KOVAČ S.P., OREŠJE 22, PTUJ
  Izposoja avtodomov, apartmaji Rogla, prevozi. Več na www.misko.biz, www.najem-avtodom.com

 • Apartments apartma Slovenia, 6280 Ankaran _ Ancarano
  Apartmaji _ apartments _ Ankaran z internetom, na mirnem obalnem delu. Tik ob morju boste lahko uživali v novograjenem apartmaju za 2 osebi (4 zvezdice, prva vrsta 23 m nad morjem). Apartmaji nudijo prekrasen pogled na koprski zaliv z razgledom do Kopra, Izole in Pirana. Apartmaji so sodobno opremljeni s klimo in STV. Uživali boste lahko na terasi ali vrtu, uporabljali, internet, žar ter koristili zasenčeni parking. Slike apartmajev, predlogi izletov in druge zanimivosti vredne ogleda, ki so na voljo v bližnji okolici, ter druge informacije najdete na http://users.volja.net/apartmaji. Prav tako nas lahko pokličete na 031/ 654 086 ali na (05) 652 08 80 ali nam pišete na alepsina& siol.net. Dogovorili se bomo za ogled. Ugodna cena 50-55 €.

 • Keros d.o.o., Rogaška Slatina
  Restavracija in pizzerija Keros se nahaja v neposredni bližini zdravilišča Rogaška Slatina, oddaljeno 1km. Restavracijo Keros odlikuje prijeten ambient in odlična ponudba: -dobrih pizz iz krušne peči, -raznovrstnih jedeh po meniju, -ostalih slovenskih specialitetah, -jedeh srbske kuhinje, -lastna proizvodnja piva "Keros" (možnost ogleda proizvodnje piva). V sklopu restavracije in pizzerije je tudi trgovski center Keros,kjer ponujamo bogati prodajni program: -stavbnega pohištva, -živil in tekstilnega oddelka

 • resort Piran Slovenia,
  Informacije o mestu Piran, zgodovini in kulturi mesta Piran, namestitvah v Piranu, zgodovini Slovenije, letih v Slovenijo, rent a car-u v Sloveniji.

 • Apartmaji MAVRICA, Bohinj
  Apartmaji Mavrica - Bohinj Apartmaji Mavrica se nahajajo v Bohinju, na robu gozda in idilične vasice Stara Fužina le nekaj minut hoje od kopalnega Bohinjskega jezera. Počitniška stanovanja v osrednjem delu Triglavskega narodnega parka - prav pod vznožjem Triglava - so odlično izhodišče za krajše sprehode in za pohode v Julijske Alpe.

 • Novakova domačija z mlinom, Ilirska Bistrica
  Domačija se nahaja ob reki Reki pri Ilirski Bistrici. Domačija vam nudi: prostor za piknike, razna praznovanja, športne aktivnosti, etnološki ogledi, sprehodi ob vodotoku reke Reke, opazovanje neokrnjene narave…

 • National Rent a car Slovenia, Ljubljana
  Rent a car z najkvalitetnejšo storitvijo v Sloveniji. Kratkoročni in dolgoročni najemi vozil z voznikom ali brez, vip prevozi, rezervacije vozil v tujini, poslovni najem vozil, fleet managememnt.

 • Avant Car d.o.o., Ljubljana
  Rent a car, Kratkoročni in dolgoročni najemi vozil, najem luksuznih vozil, limuzin s šoferjem ali brez, vip prevozi, fleet management, operatvni leasing vozil, rezervacije vozil v tujini, najem motornih čolnov, najem jadrnic, najem letal, prepisi vozil, zavarovanje vozil.

 • Adriatic.hr, Split
  Hrvaška turistična agencija specializirana za on-line rezervacije počitnic na Jadranu. Več kot 4000 apartmajev, 80 hotelov, 500 charter plovil, svetilniki in druge storitve.

 • Zlati Grič, Konjice
  Podjetje se ukvarja z pridelavo grozdja in vina kot glavno dejavnostjo, ob tem pa v svoji ponudbi nudi še storitve na golf igrišču in vadišču ter gostinske storitve v Vinotoču. Svojo osnovno dejavnost opravlja večinoma na ožji lokaciji v Škalcah, idilični krajini zasajeni z vinogradi in starimi zidanicami na grebenih, tik nad mestom Slovenske Konjice, ki ležijo med Konjiško goro in mogočnim Pohorjem.

 • Smučišče Krvavec, Krvavec
  Krvavec leži v Kamniško-Savinjskih Alpah severno od Kranja, 10 km oddaljen od letališča Brnik in 30 km od glavnega mesta, Ljubljane. Obiskovalci se lahko v 10 minutah s kabinsko žičnico pripeljejo iz doline v visokogorje na nadmorsko višino 1500 m, odkoder je čudovit razgled na Ljubljansko kotlino ter Julijske in Kamniško-Savinjske Alpe. Smučišča Krvavca (1450m – 1971 m) ležijo na planinskih pašnikih, zato za idealno smuko ni potrebna debela snežna odeja. S snežnimi topovi je mogoče zasnežiti do 90 odstotkov prog, sezona običajno traja 150 dni, jamčimo pa za 100 smučarskih dni v vsaki zimski sezoni. Proge so primerne za smučarje začetnike, rekreativce in tekmovalce; na Krvavcu za vse poskrbijo tudi z bogatim zabavnim programom in snežno animacijo. In kadar je sonce še posebej radodarno, je na Krvavcu najlepše.

 • Rimske Terme, Rimske Toplice
  Zdravilnost naravnih virov so znali ceniti že Rimljani, ki so si leta 39 pr.n.št. omislili prve bazene s toplo, vročo in mrzlo vodo. Tako so blagodejnost in zdravilnost le teh uživali tudi na mestu današnjih Rimskih Toplic, na desnem bregu Savinje, kjer pod visokim Stražnikom ( 655 m ), iz razpok v triadnih dolomitnih skalah, izvirajo vrelci s termalno vodo. O čemer pričajo v letih od 1769 do 1845 najdeni zaobljubni spomeniki in žrtveniki posvečeni boginjam in nimfam, ki so jih, takšna je bila navada, darovali gostje v zahvalo za svojo ozdravitev.

 • Hotel Terme Zreče, Zreče
  Če ste se odločili za kratek oddih ali daljše počitnice v Termah Zreče, ste izbrali prav. Odkrili boste svet lepote, sprostitve in užitkov. Hotelsko termalni kompleks je postavljen v prijetno zeleno okolje ob vznožju Pohorja, v katerem boste v miru pozabili na vsakdanji vrvež in uživali v zdravilni, sprostitveno - rekreacijski in wellness ponudbi.

 • Hotel Rogla, Rogla
  Dobrodošli v objemu zelenega Pohorja, med prijaznimi ljudmi na Rogli. V srcu čudovite narave Zreškega Pohorja vas pričakuje bogata in raznovrstna ponudba za aktiven oddih, sprostitev, rekreacijo in prijetno preživljanje počitnic. Klima je prijetna in blagodejna, planinski zrak zdravilen, zato ima Rogla upravičen sloves in uradni naziv klimatsko zdravilišče.

 • Helia, turistična agencija, Tržaška cesta 132 1000 Ljubljana
  Turistična agencija Helia je vodilni ponudnik kolesarskih potovanj in izletov ter peš tur. Nudimo tudi najem jaht za križarjenja na rekah in kanalih Francije, Irske, Belgije in Italije. Poslovalnica na Bledu je v TPC, Ljubljanska cesta 4. Dobrodošli!

 • Gostišče Blegaš, Bled
  Visit Bled castle, visit Bled island with lunch in Blegaš Restaurant.

 • Založba Turistika, Kranj
  Turistika Publishing House - Tourist books and Roadmaps about Slovenia

 • miša s.p., ljubljana
  holidays,trailer,camp,dog,croatia,istra.pula,fažana,

 • hoteli kd d.d., rogaška slatina
  intriduces of hotel slovenija in spa rogaška slatina

 • Oljka d.o.o., Šmarje
  Visit Piran, the most beautifull town at Slovene Coast. Wellcome to Hotel Tartini Piran!

 • Turizem Tina-Gostišče,
  Poizkušamo ustreči vsakemu gostu, da bi dobil to kar si sam želi in da bi v prijetnem ambientu, dobri hrani in žlahtni kapljici užival!


Hotels and Travel on the Net - Links to more than 100,000 Hotels and lodgings worldwide in over 120 countries.


XXXXX
XXXX Xxxxxxxxx
Telefon:06X XX XXX
Rumeni Internet - Slovenija, je last podjetja:
JASICO d.o.o., Cankarjeva 27, 9000 Murska Sobota, Tel./Faks: 069 37 027, dir.Janez Stefanec, ZR.51900-601-21873, Agencija za placilni promet, Murska Sobota
Vse pravice pridrzane! Rumeni Internet was created in August, 1995. Layout and text copyrighted by JASICO d.o.o. All rights reserved.


OGLASNE strani, Rumeni Internet, Kdo smo mi ? , Kako dam oglas ?, Novosti, Narocilnica
e-mail : yellowpage@eunet.si